Üdvözöllek az oldalamon Kedves Látogató!

Nemes Szilvia vagyok.

 Gyógymasszőr, dietetikus (táplálkozási tanácsadó), felnőtt szakápoló és Bemer therapeuta.

Jelenleg a hobbim a munkám! - ilyenkor szokták mondani:

 - Jó neked, akkor te nem is dolgozol! 

De, bizony!! :) - Csak szeretem is amit csinálok!! :)

 - Engem is feltölt!

A masszírozás számomra olyan, mint egy jól megkomponált zenemű! 

Az egészség a jó közérzet fenntartása érdekében tevékenykedem. Célom, hogy aki hozzám fordul a lehető legjobban érezze magát és megtegye, amit meg tud tenni saját magáért az  egészségéért. Az állapotuk romlásának lassítása vagy megakadályozása, a fájdalom csillapítása vagy megszüntetése felé törekszem.

Sok évvel ezelőtt a Janus Pannonius Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem, mint ápolónő. Szigorú tanárokkal, mélyre ható ismereteket szerezve az egészségügy világából. A mai napig hálás vagyok érte, bár akkor még valószínűleg nem értékeltem kellőképpen a megszerzett tudást. Mégis, ahogy lehetőségem adódott elvégeztem a felnőtt szakápolói képesítést.

Első munkahelyem a Gyermekkórház Intenzív osztálya volt, majd Harkányban a Gyógyfürdőkórházban helyezkedtem el.

A rehabilitációs osztály ápolónőjeként csodálatos főnököm volt, Dr Tantó Zsuzsanna főorvosnő személyében, aki nem csak szakmailag, emberileg is a példaképem lett. Azóta is tiszteletem, szeretetem és hálám kíséri.
Később elvégeztem a gyógymasszőr képzést és ebben a munkakörben folytattam a tevékenységemet.

Remek csapatunk volt, sok visszajáró beteggel, akut és krónikus megbetegedésekkel, így lehetőségem nyílt sokrétű tapasztalat szerzésre, folyamatos tanulásra.

Több tanfolyamon, továbbképzésen vettem részt, ezzel is bővítve ismereteimet.
Azután felvettek az akkor megreformált dietetikus képzésre, a SOTE főiskolai karára. Ezt elvégezve táplálkozási tanácsadásokat tartottam és a fogyókúrás program kidolgozásában is részt vettem Harkányban.
Kis ideig dolgoztam Ausztriában is, majd a 400 ágyas klinika 

 ambulanciájának klinikai dietetikusa lettem. Az endokrinológiai, gasztroenterológiai  szakrendelésekről érkező betegeknek tartottam tanácsadást és időnként a kardiológiai rehabilitációs osztályon is dolgoztam, 

Jelenleg saját vállalkozásomban dolgozom Pécsett, mint masszőr és táplálkozási tanácsadó. Felhasználva sok éves, sok rétű tapasztalataimat, kiegészítve kinezio-tape és köpöly technikákkal, masszázspisztollyal, fülgyertya-, Bemer érterápiás  kezeléssel segítem a hozzám fordulókat.

 Mert: Időközben megismerkedtem egy fantasztikus állapot javító,  egészségmegőrző eszközzel, amit én magam is használok és munkám során is alkalmazom, ez pedig a 

BEMER érterápiás készülék

A 'BEMER' segíti a mikrokeringést, ezért nagy mértékben tud javítani az immunrendszer állapotán, a szervezet anyagcsere folyamatain, oxigén ellátottságán. Megelőzésre is alkalmas, valamint a regenerációs folyamatokban a rehabilitációban is nagy segítség. Állatgyógyászatban is használják. (Bővebb információ a Szolgáltatások/Bemer terápia menü pont alatt.)

- "A kis dolgok a NAGY dolgok!" - 

Változatos masszázs kezelésekkel, tanácsadással, kombinált kezelésekkel várom a hozzám érkezőket!

Ajándékutalvány is kapható nálam, valamint bérlet vásárlására is van lehetőség!

ÉRDEMES GYAKRABBAN BENÉZNI AZ OLDALRA AZ AKTUÁLIS AKCIÓK MIATT!!


Változtass, hogy változhass!!

Sok szeretettel, minőségi munkával várom régi és új vendégeimet, akik szeretnének kikapcsolni, lazítani, felfrissülni és tenni testi-lelki egészségük megőrzéséért, illetve meglévő problémáikon enyhíteni! :-)


"Ép testben ép lélek!"

Rólam

 

Készítsd el weboldaladat ingyen!