Üdvözöllek az oldalamon Kedves Látogató!

Nemes Szilvia vagyok.

Három szakmám van, mindhármat szeretem. Felnőtt szakápoló, gyógymasszőr és dietetikus vagyok, de a szívem csücske a masszírozás.

A masszírozás számomra olyan, mint egy jól megkomponált zenemű! 

 Engem is feltölt!

Mindig az emberek segítése, állapot romlásuk lassítása vagy megakadályozása, fájdalmuk csökkentése és/vagy megszüntetése, jó közérzetük fenntartása érdekében tevékenykedtem és tevékenykedem.

Célom a testi - lelki felfrissülés segítése! 

Fájdalom csillapítás! :) 

Sok évvel ezelőtt a Janus Pannonius Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem, mint ápolónő. Szigorú tanárokkal, mélyre ható ismereteket szerezve az egészségügy világából. A mai napig hálás vagyok érte, bár akkor még valószínűleg nem értékeltem kellőképpen a megszerzett tudást. Mégis, ahogy lehetőségem adódott elvégeztem a felnőtt szakápolói képesítést.

Első munkahelyem a Gyermekkórház intenzív osztálya volt Pécsett, de hamar rájöttem, hogy túl mélyen érintenek a gyermekek megbetegedései, balesetei, ezért felnőttek közé mentem dolgozni. A Harkányi Gyógyfürdőkórházban helyezkednem el, ahol a következő években dolgoztam.

A rehabilitációs osztály ápolónőjeként csodálatos főnököm volt, Dr Tantó Zsuzsanna főorvosnő személyében, aki nem csak szakmailag, emberileg is a példaképem lett. Azóta is tiszteletem, szeretetem és hálám kíséri.
Majd elvégeztem a gyógymasszőr tanfolyamot és ebben a munkakörben folytattam a tevékenységemet Harkányban.

Remek csapatunk volt, sok visszajáró beteggel, krónikus és akut megbetegedésekkel, így lehetőségem nyílt sokrétű tapasztalat szerzésre, folyamatos tanulásra.

Több tanfolyamon, továbbképzésen vettem részt, ezzel is bővítve ismereteimet.
Később úgy adódott, hogy felvettek az akkor épp megreformált Dietetikus képzésre, a SOTE főiskolai karára. Ezt elvégezve az Élelmezésen dolgoztam tovább, ahol többek között táplálkozási tanácsadásokat tartottam és a fogyókúrás program kidolgozásában is részt vettem.
Ezután egy adódó lehetőséget kihasználva 3 évre Ausztriába mentem dolgozni, mint házi betegápoló. 

Majd haza jövetelem után Pécsett az I.sz Belgyógyászati Klinika (400 ágyas ) ambulanciájának klinikai dietetikusa lettem. Az endokrinológiai, gasztroenterológiai és angiológiai szakrendelésekről érkező betegeknek tartottam tanácsadást, valamint a kardiológiai rehabilitációs osztályon dolgoztam helyettes dietetikusként. 

2021 -től saját vállalkozásomban dolgozom Pécsett, mint masszőr és táplálkozási tanácsadó. Felhasználva sok éves, sok rétű tapasztalataimat.

 Időközben megismerkedtem egy fantasztikus állapot javító,  egészségmegőrző eszközzel, amit én magam is használok és munkám során is alkalmazom, ez pedig a BEMER érterápiás készülék. A 'BEMER' segíti a microkeringést ezért, nagy mértékben tud javítani az immunrendszer állapotán a szervezet anyagcsere folyamatain, oxigén ellátottságán. Megelőzésre is alkalmas, valamint a regenerációs folyamatokban a rehabilitációban is nagy segítség. Állatgyógyászatban is használják.

Változatos masszázs kezelésekkel, tanácsadással, kombinált kezelésekkel várom a hozzám érkezőket.

Ajándékutalvány is kapható nálam, valamint bérlet vásárlására is van lehetőség!

ÉRDEMES GYAKRABBAN BENÉZNI AZ OLDALRA AZ AKTUÁLIS AKCIÓK MIATT!!

Sok szeretettel, minőségi munkával várom régi és új vendégeimet, akik szeretnének kikapcsolni, lazítani, felfrissülni és/vagy tenni egészségük megőrzéséért, illetve meglévő problémáikon enyhíteni! :-)

"Épp testben épp lélek!"

Rólam

 

Készítsd el weboldaladat ingyen!